Sunday, December 15, 2013

FROM KEDAHKINI..........SYIAH
14 Disember 2013

KANTOI ! Tuduh org syiah tapi Umno lah dalang penyebar syiah

Astagfirullah hal aziim. .ini gmbar sapa..kata iran syiah..???? ? takkn nk bawa ajaran syiah dlm mlysia..???? ALLAHHU AKBAR ALLAHHU AKBAR ALLAH HU AKBAR..YA MUKMIN YA MUHAIMIN YA AZIIM YA KARIIM YA SOMAD YA MUJIIB YA MALIIKAL MULK YA ZALJALALIWAL IKRAM. 

Tuduh org syiah tapi Umno lah dalang penyebar syiah .. 
SUMBER


Pautan kekal imej terbenam
apa ni kaitkan tun madey dengan khomeini?
ehhh!!! macam kenal je yng sebelah tu ..pengikut syiah ke tu ? hehehehehe

Menteri Besar Kedah yang juga anak kepada mantan Presiden UMNO Mahathir Mohamad, Mukhriz Mahathir pergambar bergambar mesra dengan Ketua Kumpulan Syiah Malaysia, Mohd Kamil Zuhairi Abd Aziz.

Jika di ikut guna pakai teori Zahid Hamidi .. adakah Mukhriz Mahathir salah seorang pengikut syiah di Malaysia?????

Pernah Ketua Kumpulan Syiah Malaysia ini membuat pengakuan bahawa antara 300,000 ke sejuta penduduk Malaysia adalah pengikut Syiah.

1 comment:

prediksi sgp said...

Saya ingin menyampaikan kepada seluruh Tki yang bekerja di negeri orang saya ibu SITI seorang TKI DI ARAP SAUDI pengen pulang ke indo tapi gak ada ongkos sempat saya putus asah apalagi dengan keadaan hamil gaji suami itupun buat makan sedangkan hutang banyak kebetulan suami saya buka-buka facebook mendapatkan nomor aki katanya bisa bantu orang melunasi hutang melalui jalan TOGEL dengan keadaan susah jadi saya coba hubungi aki dan minta angka bocoran THAILAND angka yang di berikan 4D ternyata betul-betul tembus 100% bagi saudarah-saudara di indo mau di luar negri apabila punya masalah hutang sudah lama belum lunas jangan putus asah beliau bisa membantu meringankan masalah anda hubungi aki wowo di nomor +6285328880180--/-085-328-880-180 silahkan buktikan sendiri aki tidak melayani SMS demi allah saya sudah membuktikan. untuk info lebih jelas Klik: KLIK DI SINI