Thursday, March 24, 2011

APA KERJA MENTERI AGAMA ?


Sepatah pun belum dengar dari Menteri Agama tentang isu2 seks terkini..............berderai2 berkokok pasai lain.....last,last dengaq pasai berkahwin di masjid.

PERKASA lebih pantas bergerak..........menggesa Datuk Shuib Lazim letak jawatan sebagai Bendahari Agungnya.................aku kenai Datuk ni,tak pasai dia terlibat dengan kerja keji ni........dulu dia seorang cikgu.............dan bapanya Pak Lazim adalah kawan baik ku,semasa tu Pak Lazim tinggal di Paya Terendam ,Sik.............kerap kami bertemu,dan Pak Lazim menghormatiku sebagai cikgu,kerana anaknya juga seorang cikgu............dulu cikgu Shuib orang kuat Persatuan Guru2 Melayu Kedah.....aku cuma ahli biasa PGMK................aku orang tak kenai,kerana aku jenis low profile..........


Terkonang pada arwah Pak Lazim............semoga tempias video ni tak sampai padanya di alam kubur............alfatihah.

3 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Ayahanda

anak yg soleh mengirim pahala kpd arwak bapanya........

Wassalam

Aki44 said...

Salam Ayahanda,

Termasuk salah seorang pengarah drama seks tuh org melaka, jenis cencalok anak tambi. Aku jijik tengok mukanya sbb aku pun dulunya org melaka, tidak sekarang sbb malu yg amat sangat.

Teringat madah Abang Mat, kalau tiang letrik tuh dipakaikan skirt, sudah tentu digomoi oleh anak tambi nih.

Ma Yusof said...

Assalamualaikum Ayahanda,

selalu jenguk tapi ni 1st time nak jampuk....

Uiss.... marah bebenor Ayah Aki (nak pgl Tuk Aki, npk mudo bebeno lg)...