Wednesday, July 29, 2009

MAAF PADA SEMUA PEMBACA BLOG KU

Maaf semua pembaca blog ku kerana tak dapat hantar post2 baru kerana cable TM di curi lagi.Kini ku menumpang di cyber cafe.Di sini memang tak enak kerana kebebasan kita menuis terganggu oleh pengguna2 lain.

Insyallah bila pulih nanti aku akan sambung menulis

wasalam

3 comments:

Leenoh said...

Salam.
Geram betoi la depa tu. mau tangkap hantuk kepala dengan tempayan ja. sampai tak gheti pikiak susah orang langsung.
Apa boleh buat itupun ujian Allah kpd kita jugak.

MR. RinGGo said...

salam...
aduhai, nampaknya terlepas peluang laa untuk membaca hasil penulisan pakcik buat beberapa ketika nie..saya asyraf kawan ihsan, pengikut blog pakcik di dalam diam..
apa laa nak jadi dengan remaja SIK nie, dulu kabel dah hilang, sekarang hilang lagi.. mudah2an TM akan cepat menggantikannya dengan yang baru..

Ummi Wafa (UW) said...

salam buat ayahanda dan bonda yang masih mengabdikan diri di Haramain ketika UW melewati nginap srengenge utk meninggalkan jejak.

Semoga pertemuan kita, pertemuan yang tidak dirancang di malam yang penuh syahdu bersaksikan kiblat yang satu menjadi titik permulaan sebuah ikatan yang bersimpul padu, InsyaAllah...Terima kasih juga utk Cik Lie (blog PDKM)

Salam ukhuwwah mawaddah wa rahmah
Zura a.k.a ummiwafa dan suami Nizam
Yanbu al-Sinaiyyah