Wednesday, April 20, 2011

PI KE TM.NET SUNGAI PETANI


Hari ni pagi2 lagi dah aku terjah ke SP
Hajat utama nak ke Kedai TM.net
Kerana ada masaalah tentang bil bayaran streamyx dan EVDO
Dah berpuluh kali aku ke sini bila ada masaalah dan juga membayar bil


Hari ni aku bawa kamera ku
Teringin nak abadikan potret pegawai2 di TM.net
Nak buat n3 khas untuk depa semua
Aku cukup kenai mereka semua
Tapi nama aku tak boleh ingat
They are very helpful.........thank you very much


Depa ni tak sempat buat group photograph.........dok layan pelanggan........seorang tu aku bagaikan kenai.......yang tersenyum di sebelah kanan tu.............rupa2nya anak Sik,dari Lubok Tualang ,Chepir........anak Pak Berahim.........pasai tu malu2 .........rupa2nya dia kenai aku.
Buat posing sekali lagi.............kakak yang selesaikan masaalah ku hari ni , ada di depan yang mengangkat dua ibu jarinya...........apa tandanya aku tak paham.......isyarat orang2 muda la ni banyak aku tak paham.....lebih2 lagi bahasa sms depa.

Terima kasih kerana sudi bergambar..............sudi2lah membaca blog srengenge

3 comments:

Anonymous said...

Pak Srengenge,

Terjah bulanan ke ....atau tinjau2 cari menantu

Kakrose said...

Assalamualaikum Pak Srengenge.
Dulu saya selalu pergi bayar bil di sini, tapi sekarang tak lagi sebab la ni bayar secara online. Memang staff di sini sangat baik dan tak pernah masam muka. Keep it up!

norhaniza said...

Salam Cikgu...terima kasih pasal gambar tu..kami disini sentiasa dan berusaha utk berikan pkhidmatan yg terbaik utk semua plgn tak kira bangsa atau agama...sentiasa memberikan senyuman :)