Wednesday, December 9, 2009

NAJIB DAH TERLEPAS PANDANG


Aku terserempak di laman web : http://selamatkanumno.blogspot .com. Aku pun heran mengapa jadi begini.Minum arak ni raja segala maksiat.Cuba baca dari sumber aslinya dibawah ni.
Lihat gambar diatas? Apakah yang anda dapat saksikan? Gambar diatas diambil oleh Bernama sempena lawatan rasmi Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak ke Thailand bertemu dengan Perdana Menteri Thailand, Abhisit.Persoalannya, mengapakah Najib membenarkan gambar seperti ini disiarkan oleh Bernama? Bukankah ini akan menjadi peluru bagi parti pembangkang terutamanya PAS? UMNO tidak boleh biarkan gambar-gambar sebegini dijadikan peluru oleh parti pembangkang untuk menjatuhkan kita.Fikir-fikirkanlah.
Astagfirullahi Azim

4 comments:

Anonymous said...

Wallahuaklam.

Tak pasti juga samada air yang najib minum tu arak or bukan.

Tapi gambar gini memang modal besar pembangkang.

Anonymous said...

Salam tuan,
Saya setuju dengan Anonymous,mungkin air yang diminum tu Ribena atau apple juice atau air buah-buahan yang lain. Kita tunggu apa DS Najib nak kata. Tungguuuuuuuuu !!!!!!!.

Anonymous said...

Salam tuan,

Aunty TT tak arif nak komen tentang DSN nih...
Thx komen tuan di "sepat ronggeng"
Aunty TT nih orang Perak tapi suami orang bendang.
Insyaallah bila ada waktu senggang, aunty TT akan singgah di blog tuan.
Terima kasih sekali lagi
Wassalam

Aunty TT

jalaluddin said...

Salam pak cha,

Kalau dilihat gelas tu memang mcm gelas arak. Kalau dilihat warna air tu memang mcm warna arak. Tapi hanya tuhan yang tahu.
Yang pasti tindakan najib ni memang boleh mendatangkan fitnah yang amat dahsyat lagi mengaibkan.