Friday, January 1, 2010

WELCOME


TARIKH : 10 JANUARI,2010
TEMPAT: MESJID MUADZ,SETIAWANGSA ,KL.
MASA : 2.00 PETANG-5.00 PETANG.

8 comments:

manzlie said...

salam ayahanda...

Biar lah anakanda cl jadi orang yang pertama bagi tahun 2010 komen di blog ayahanda nih...

mekasih and jutaan terima kasih atas sokongan ayahanda pada PDKM dan ucap selamat...

semoga persahabtan kita akan kekal hingga keakhir hayat harapan anakanda..dan semoga allah swt memebrkati ayahanda sekelaurga..insyalah..

waslam

Anonymous said...

welcome CL. Jumpa time gathering nanti buat ayahanda dan CL. Teringin sangat nak jumpa n berkenalan dengan pak cha.

Nanti pak cha bawa mak wan sekali yer.

Wan Rusyaini Wan Mohd said...

Salam Ayahanda,

Tak sabar rasanya nak jumpa Ayahanda nanti. Mula-mula baca blog ayahanda, mati-mati wan ingat ayahanda ni ayah pada CL. Siap explain kat suami. Tapi bila baca dua tiga kali barulah faham.

Coretan Ayahanda seronok dibaca walaupun kadang-kadang sesetengah word nya menakutkan. hehehehe

Wan Rusyaini Wan Mohd said...

Salam Ayahanda,

Tak sabar rasanya nak jumpa Ayahanda nanti. Mula-mula baca blog ayahanda, mati-mati wan ingat ayahanda ni ayah pada CL. Siap explain kat suami. Tapi bila baca dua tiga kali barulah faham.

Coretan Ayahanda seronok dibaca walaupun kadang-kadang sesetengah word nya menakutkan. hehehehe

Anonymous said...

Word pak cha bukan setakat menakutkan, malah sangat menyeramkan.

hehehe

Imran Paris said...

Ayahanda...sebenarnya saya ingin sekali bertemu ayahanda, sungguh hebat kata2 serta coretan2 ayahanda, berbisa namun penuh dgn hikmah pengingat utk generasi muda terutamanya.

Thanks Ayahanda.

En Li...Selamat Ulang Tahun Kelahiran. Moga diberikan kesempurnaan hidup di dunia dan kemuliaan darjat diakhirat. Amin

NGINAP SRENGENGE said...

Anaknda Imran,

Dulu suka jugak nyanyi lagu 'I love Paris in the summer'.Sekarang wordingnya dah lupa.

Ayah mula megenali anaknda semasa di Makkah di bilik azlie (728).Semasa tu anaknda telefon kat Azlie.Azlie yang memperkenalkan pada ayah.Selepas beberapa minit datang pula bloggers dari Yanbu Madinah.Wah seronoknya,kebetulan malam tu malam raya eidilfitri.

Dan pada gathering ni dapat kenal banyak lagi para bloggers.Insyaallah ,minta Allah permudahkan pertemuan itu.

wassalam.

NGINAP SRENGENGE said...

salam anaknda wan rosyaini,

Tolong doa supaya ayah dapat hadzir kat gathering.Dah pasti mak akan bersama.