Monday, August 23, 2010

HAPPY BIRTHDAY PAK NON

Dengan nama Allah , 99 semuanya


Pak Non orang pertama perkenalkan penulisan blog pada ku.........tahun 2007....maknanya dah 3 tahun aku menulis blog......dah muatkan 1020 entri........thank you Pak Non.

Masa Pak Non sampai ke srengenge,aku masih tidoq.......second round selepas subuh......kerana saja2 nak releks........kebetulan juga ada streamyx breakdown sejak semalam.Kalau tidak aku di depan pc .

Anyway today is Pak Non's birthday.......Selamat Hari Lahir ke 73.......moga sihat dan selamat.Pak Non cukup sihat,gigi masih orijinal.......petuanya 'NO SMOKING' dan jangan minum semasa makan......mengapa tidak orang2 muda ikutinya.

Whao....cukup ceria.....sapa sangka .....boleh drive sana-sini........dan tahun ni akan menunaikan haji............katanya nak pi jumpa CL kat Al-Jewar,Makkah..........insyaallah akan tercapai cita2nya........silent reader PdKM........boleh ikuti blog Pak Non : www.kotastar.blogspot.com


Jealous aku ,tengok Pak Non lebih muda dari ku.
Terima kasih atas sumbangan untuk Rumah Gemilang ( Rumah Anak Yatim)....cek sumbangan pak Non yang ku pegang tu......Jazzakallah Khairan
.......till we meet again.
Salam melebar senyum..............srengenge giginya dah rohok


5 comments:

Azima said...

Salam Ayahanda,

Selamat berpuasa buat ayah & mak...
Semoga sihat walafiat hendaknya.

Happy Birthday juga buat Pak Non..

Wassalam

YB said...

salam ayahanda

sama sama gagah

Rozali said...

Salam Ramadhan Ayahanda

nak ucap selamat ulang tahun kelahiran kpd Pak Non

Wassalam

manzlie said...

salam from Makkah



cl senantiasa menunngu Pak Non datang ke sini..insyallah


waslam

KotaStar said...

Sdr Pak Cha dan Mak Wan

Tak sangka kamera kecil tu dah tangkap gambar saya. banyak pula tu. Maaflah kerana berkunjung ke Srengenge tanpa memberitahu dahulu. Tapi itu caranya kawan. Kalau plan langsung tak sampai. Syukur kita berjumpa tadi. Sdr dan Isteri sihat sahaja . Thank U for buah petik dan chempedak. Mak Wan hndak goreng sebentar nanti. Sp saya sebut tadi blog Pak Cha meningkat ke tahap CANGGIH congratulation. Terima kasih kp kawan2 yang memberi penghargaan.Wassalam