Tuesday, March 30, 2010

KOMEN KAWAN AYAH PASAI PUTERI DI ALAM RIMBA


Di bawah ialah komen kawan ayah ( Anonymous).Ayah punya silent reader.An oldtimer and insyaalah dia akan buka blog sendiri.A know him from head to feet.He has many interesting articles.Pak Lah dan ayah ialah addict sastera muda2 dulu.Ada sebuah buku" CERITA TUKANG KAYU' ,sama2 kami enjoy membacanya.Kat tangan sapa dia berada sekarang,my friend Pak Lah ?
Inilah komen Pak Lah pasai terjahan Hanis dan Artikah dalam N3 ayah "PUTERI DI ALAM RIMBA..ada 3 episod.
Anonymous said...
Salam tuan,Seperti kata tuan,saya tabik spring kepada pelakon2 Puteri Di Alam Rimba diatas keberanian dan kegigihan mereka meredah hutan kerana semalam saya dan anak2 berkesmpatan ke Sik melalui Kulim,Baling,Memali,Tanjung Pari.Kg Melaka,Gulau.Nami ,Lubuk Merbau.Beris,Kg Chong Paya terendam dan Sik.Walaupun perjalanan disiang hari dan menggunakankenderaan 4wd,saya akui ia satu perjalanan yang mendebarkan.Di Sik sempat membeli 4 bungkus ikan pekasam di Kedai Rokiah (depan Klinik) untuk anak bawa balik ka Kajang. Maaf tak sempat ke Banggol Derdap.Sehingga bertemu lagi..
March 30, 2010 10:14 AM
Tu dia,hebatnya dua dara ni.
wassalam.

5 comments:

manzlie said...

salam from Makkah..


Memang putri putri tuh HEBAT ayah...sanggup duk meredah hutan belantara...demi ayah tercinta...


waslam

Hanis said...

Salam ayah,

tergelak hanis....hahahaha...terima kasih pada sahabat ayah tu....
Ya Allah, bagai mimpi akhirnya kami sampai....antara yg hanis tak boleh lupa..."sang kancil boleh berhenti melintas di hadapan kami...masa tu dah pukul 7pm...& hanis boleh ckp kat tikah...haaa ambil laa gambar....."...hahahaha

Rozali said...

Assalamualaikum Ayahanda

Hanis n Tikah
serikandi moden

Wassalam

Atikah said...

Salam ayah...

Terima kasih buat sahabat ayah...

S said...

salam,

memang depa 2 tu berani.....
munkin sebb depa tak tau cerita seram kat kawasan tu.

kalau depa tau mesti tak berani lalu kot situ. eeeeeeeeeeeeeee

Alhamdulillah depa selamat sampai dgn selamat.
hingga keutara semenanjung , jitra.
berbaloi dngn sambutan yg ayah n mak berikan.