Thursday, June 3, 2010

MESYUARAT BULANAN RG BERSAMA TUAN DO SIK


Dengan nama Allah , 99 semuanya


Hari ini AJK Rumah Gemilang mengadakan mesyuarat bulanan ( Jun ).Turut hadzir ialah Tuan Pegawai Daerah Sik dan Penolong Pegawai Daerah Sik.Kehadziran mereka memupuk semangat berkerja semua AJK.

Majlis di pengerusikan oleh Tuan Pegawai daerah.Agenda utamanya ialah pembukaan Pasar-Mini Anak2 yatim Sik....Rumah Gemilang Enterprise.Semua turut gembira kerana cita2 menjadi nyata.

Ini ialah Kakak Ju ( pengurus besar ).Pengalamannya dalam bidang perniagaan banyak membantu hasrat RG.Siswazah perniagaan yang ikhlas membantu anak2 yatim.Moga Allah redho segala pengorbanannya.Baru sebulan di sini,tapi commitment dan dedikasinya terserlah.Tuan DO mempengerusikan mensyuarat , di sebelahnya ialah setiausaha RG.


AJK yang hadzir.......
Ini ex-officio dari Pejabat agama Sik, dari Badan Kebajikan Sik,dan Pejabat Polis Daerah Sik

Lagi AJK .....semua ni orang2 kuat.


Selepas mesyuarat Tuan DO dan Penolongnya melawat kawasan RG.Setiausaha memberi taklimat tentang pembangunan padang permainan untuk anak2.Tuan DO dan Penolongnya asyik mendengar penerangan S/usaha RG.
Bukan senang tuan nak bela 93 orang anak yatim ni.Anak sendiri 3,4 orang pun banyak pusing2 sebelum dapat melihat mereka berjaya.
Salam melebar senyum.............from me srengenge.
3 comments:

CM said...

salam

mohon pada Allah satu hari nanti cm akan dpt uruskan satu kompleks anak yatim seperti ni,,insyallah..doakan saya ayahanda..

manzlie said...

salam from makkah


Doa cl moga akan memberi manaafat kepada anak anak gemilang hendknyer...insyallah

wasam

Anonymous said...

Assalamualaikum tuan,


TAHNIAH !!!!!

Wassalam.