Monday, June 28, 2010

SNAPS AT RANDOM

Dengan nama Allah , 99 semuanya


Hari ni tergiler2 nak pi Pasar Mini Anak2 Yatim........kalau usia masih muda dan tenaga pun masih kuat dah pasti aku tak lepas peluang bermanfaatkan masa di sini.
Jumpa silent reader blog srengenge..........yang termuda,baru dalam tingkatan 1.Bertanya aku bagaimana nak baca older posts.......cerdik budak ni,anak Seri , cucu Tok Mekong.........minat cakap arab........anta pasti suka tengok gambar anta dalam blog ni...nak besarkan gambar sila klik dan zoom.

Kemudian dua orang ustaz dari pondok Ar-Rahmaniah datang nak beli barang......terima kasih ustaz,sila datang lagi...depa kenai srengenge,cuma aku tak kenai depa......maaf yer.



Srengenge pun beli juga setin snacks...............membuat kawan si ayiak teh.


Mak Wan nak posing dengan cashier .




Di rumah ada orang mai..............dari rumah gemilang Putera.





Kak ngah pun mai..........tunggu sat na....yang seorang lagi tu Encik Azahari,Ketua Kampong Namek Tua..........sembang2 dulu pasai Kay komputer.......Kah Ngah kenai sangat dengan kay komputer.





Ohhh.......Kak Haziah pun ada,Kak Long pun ada,Adik saadiah pun ada....borak2 sama Encik Azahari.........sat lagi kita minum2,snacks pun baru saja beli.
Salam melebar senyum.................srengenge snap sana,snap sini at random saja.































2 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Ayahanda

seronok ada tetamu ramai
habi satu tin biskut tu
he he

Alhamdulillah
saya selamat pi dan balik
atas doa ayahanda
insyaallah besok ada n3nya

Wassalam

manzlie said...

salam from Makkah..


arituh lupa nak ziarah rumah putera gemilang...

nanti ayah bawak yer cl dtg..insyallah

waslam